7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

text-page-img01

Corona -Ledenbrief / lidmaatschapsnieuws

Wat betekent de Corona-crisis voor jou als lid van MFit? Lees hieronder de brief die is verstuurd aan alle leden van MFit Zwolle en MFit Meppel en bekijk ook onze FAQ voor al jouw vragen.

logo-ico-red

Zwolle, 27 maart 2020

Beste sporters,

Wat is het leeg hier! Geen volle Milon Cirkel, geen zweetdruppels en geen gezellige gesprekken meer.
We hebben alle begrip voor de noodzakelijke overheidsmaatregelen, want gezondheid gaat voor alles en is ons kostbaarste bezit.
Maar juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel is, kunnen wij je daarin niet volledig ondersteunen. Dat spijt ons. We doen ons best om jullie online te ondersteunen en we hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.

Inmiddels hebben we een aantal vragen gehad over de aankomende incasso van het lidmaatschapsgeld, aangezien het bijna april is. Hoewel er voor ons nog veel onduidelijk is, willen wij jou toch graag duidelijkheid geven.

Bevriezing van alle lidmaatschappen met ingang van 1 april
We gaan als bedrijf een zware tijd tegemoet. Onze branche organisatie NL Actief en de consumentenbond adviseren wel (gedeeltelijk) het lidmaatschapsgeld te innen. Echter voelen wij ons er niet goed bij geld te incasseren, terwijl er niet meer bij onze accommodaties gesport kan worden. Daarom hebben wij besloten met ingang van 1 april alle lidmaatschappen te bevriezen. Dit betekent dat wij niet meer gaan incasseren tot het moment waarop we onze deuren weer kunnen openen.

Wijzigen/opzeggen van lidmaatschappen
Alle wijzigingen en opzeggingen van lidmaatschappen worden in behandeling genomen vanaf het moment dat we weer open gaan.

Lidmaatschapstermijn
Heb je een lidmaatschap waarbij de eerste termijn nog niet verlopen is? De einddatum van de eerste lidmaatschapstermijn wordt verlengd met de tijdsduur dat we vanaf 1 april gesloten zijn.

Vooruitbetaald lidmaatschapsgeld
Reeds vooruitbetaald lidmaatschapsgeld wordt gecompenseerd door de betaalde periode te verlengen met de tijdsduur dat we vanaf 1 april gesloten zijn.

We hopen natuurlijk dat we snel weer open mogen! Tot die tijd kun je ons volgen op onze website, Facebook, Instagram en YouTube.
Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten via info@m-fit.nl

Blijf in beweging, wees voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk!

Sportieve groet, namens alle personeelsleden

MFit Milon Studio

Gratis overstap service

Lees meer

Wat vertellen leden over ons

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico