7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer
news-img-big

11 nov 2017

In- & Outdoor groepstrainingen

Wil jij samen in een groep aan je conditie werken? Afvallen, plezier en resultaatgericht trainen? Veel variatie in de trainingen, in combinatie binnen/buiten en dat alles met een enthousiaste trainer… Vanaf maandag 27 november 10:30 uur starten we met twee keer in de week met groepslessen.  Voor iedereen die het leuk en interessant vind om door middel van een enthousiaste trainer aan de slag te gaan met het verbeteren van conditie/ afvallen/ sterker/ fitter gaan voelen. Heb je nog geen lidmaatschap bij M-fit? Geen probleem, je bent net als de leden van M-fit van harte welkom om je helemaal in het zweet te gaan werken.

recente nieuws

Gratis overstap service

Lees meer
logo-ico

Nieuwsbrief

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico
?>