7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

Energy Zone Meppel

text-page-img01

Milon Meppel

Bij MFit in Meppel kun je trainen met de Milon cirkel! Meer weten over deze handige manier van trainen? Lees snel verder!

logo-ico-red

Energy Zone Meppel

Energy Zone is een multifunctionele circuittraining voor alle niveaus. Altijd beschikbaar tijdens de openingstijden in Meppel en een goede aanvulling op de Milon-cirkel. Je kiest zelf de zwaarte van de training door de digitale klok in te stellen. Vervolgens train je op diverse stations afwisselend je totale lichaam met de HiiT methode (High Intensity Interval Training). Kortom, een circuittraining waarin je kracht en cardio combineert. Het is een functionele workout met een hoge calorische verbranding die een minimale tijdinvestering vraagt.

Gratis overstap service

Lees meer

Wat vertellen leden over ons

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico