7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

Sportstudio Zwolle

Sportstudio Zwolle? Kom langs bij MFit!

Lijkt het jou ook zo prettig om te sporten in de omgeving? MFit is de sportschool in Zwolle voor jou! Wij beschikken over een unieke fitnessstudio, waar je kunt trainen met de effectieve Milon cirkel. Meer weten over onze sportschool in Zwolle? Lees dan snel verder.

Sportstudio in Zwolle: voor iedereen

De sportschool in Zwolle is geschikt voor iedereen! Of je nou in de buurt van Zwolle woont of ietsjes daarbuiten: je bent welkom om bij ons te komen sporten. Op de sportschool in Zwolle maken we vooral gebruik van de Milon cirkel. De Milon is geschikt voor jong en oud. Deze speciale manier van fitnissen helpt je om resultaat te boeken binnen een relatief korte tijd.

Sportstudio in Zwolle: trainen met de Milon cirkel

Bij Mfit in Zwolle trainen we met de Milon cirkel. Dit innovatieve fitnessconcept staat bekend om haar effectiviteit. Heb je weinig tijd om te sporten in de sportschool in Zwolle? Bij MFit train je slechts 2 keer per week, voor 35 minuten. Hierdoor is de Milon cirkel perfect voor als je weinig tijd hebt, maar wel resultaat wilt zien. Wil jij ook resultaat zien? Probeer de Milon cirkel in onze sportschool in Zwolle!

Inschrijven bij MFit in Zwolle

Wil jij jezelf inschrijven bij de sportschool in Zwolle? Schrijf je vandaag nog in via onze website of loop eens binnen bij de vestiging van MFit in Zwolle. Liever eerst een keer een proeftraining doen? Ook dit is mogelijk in onze sportschool in Zwolle!

MFit, milon studio Zwolle

Cultuurhuis Stadshagen Werkerlaan 5b 8043 LT Zwolle tel.: 038 3379369 info@m-fit.nl

Schrijf je direct in

Wil jij jezelf inschrijven bij de sportschool in Zwolle? Schrijf je vandaag nog in via onze website of loop eens binnen bij de vestiging van Mfit in Zwolle.

Inschrijven
octagon-border

Gratis overstap service

Lees meer
logo-ico

Nieuwsbrief

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit in Zwolle of MFit in Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit in Zwolle of MFit in Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico