7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

Sportstudio Zwolle

MFit Zwolle is helaas gesloten

Helaas duurde de coronatijd voor MFit Milon Studio Zwolle te lang. Dit houdt in dat met ingang van 1 juli MFit Milon Studio locatie Zwolle is gesloten.
Hierbij willen alle leden en werknemers hartelijk danken voor het vertrouwen.
(Nog) lid van MFit Zwolle? We bieden jou de mogelijkheid om jouw lidmaatschap over te laten nemen door MFit locatie Meppel of door Sportscenter Bijsterbosch Heerde en Hattem. Op beide locaties kan gesport worden op de vertrouwde Milon cirkel.Mocht je nog vragen hebben of iets kwijt willen dan kan je ons altijd mailen zwolle@m-fit.nl. Telefonisch zijn wij niet bereikbaar.   Misschien tot ziens, Namens het hele team van MFit Milon Studio Zwolle, Pepijn Bijsterbosch

MFit, milon studio Zwolle

Cultuurhuis Stadshagen Werkerlaan 5b 8043 LT Zwolle tel.: 038 3379369 info@m-fit.nl

Bedankt voor je steun en lidmaatschap

Namens het hele team van MFit Zwolle

octagon-border

Gratis overstap service

Lees meer
logo-ico

Nieuwsbrief

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico