7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

Gratis overstap service

text-page-img01

Gratis overstap service

Zit je bij een andere sportschool aan een contract vast maar eigenlijk wil je heel graag bij MFit sporten? Nou dat kan! Overstappen naar MFit is heel eenvoudig. Met de gratis overstap service tot maximaal 3 maanden is het heel simpel om van sportschool te veranderen.

logo-ico-red

Wat houdt de MFit Overstapservice in?

Wanneer je besluit om over te stappen is het de bedoeling dat je zelf je huidige abonnement opzegt bij je huidige sportschool. Gedurende de opzegperiode kun je al GRATIS sporten bij MFit! Je abonnement gaat pas lopen als de opzegperiode verlopen is en je geen betalingsverplichtingen meer hebt naar de andere sportschool. Dit betekent geen dubbele lasten maar wel direct sporten bij MFit.

Hoe werkt de Overstapservice?

1. Zeg je abonnement bij de andere sportschool op. 2. Schrijf je in bij MFit en je kunt gelijk beginnen met sporten! 3. De betaling gaat pas lopen als de opzegging definitief is bij de andere sportschool. Dus wel het voordeel van meteen beginnen en geen dubbele contributie. Wil je meer informatie over de Overstapservice? Wij helpen je graag verder.

Gratis overstap service

Lees meer

Wat vertellen leden over ons

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico