7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

Sportstudio Meppel

Sportschool Meppel? Kies voor MFit

Lijkt het jou ook zo fijn om dichtbij huis te sporten? En woon je in de buurt van Meppel? Dan is onze sportschool in Meppel iets voor jou! Bij MFit in Meppel kun je sporten in een unieke fitnessstudio. Wij beschikken over de nieuwste apparaten en een innovatief fitnessconcept: de Milon cirkel.

Sportschool in Meppel: iedereen is welkom

Bij de sportschool in Meppel is iedereen welkom! Woon je in de buurt van Meppel? Of in één van de omliggende dorpen? Kom langs om samen te sporten! Bij M-fit in Meppel maken wij gebruik van de Milon cirkel. Deze manier van fitnessen is geschikt voor jong en oud. Meer weten? Lees snel verder.

Sportschool Meppel : train met de Milon cirkel

Bij de sportschool in Meppel trainen we met de Milon cirkel. Dit nieuwe fitnessconcept zorgt ervoor dat je in relatief korte tijd veel resultaat boekt. Met slechts 2x per week 35 minuten trainen krijg jij straks jouw droomlichaam. Heb jij altijd te weinig tijd om te trainen? Probeer dan de Milon cirkel in onze sportschool in Meppel!

Inschrijven bij de sportschool in Meppel

Meld jezelf vandaag nog aan voor een gratis proeftraining in onze sportschool in Meppel. Wil jij je liever meteen inschrijven? Natuurlijk is dit ook mogelijk! Vul het contactformulier op onze website in, of ga eens langs bij onze vestiging van M-fit in Meppel. Wij helpen je graag verder!

MFit, milon studio Meppel

Sportpark Koedijkslanden 1a 7944 PA Meppel tel.: 0522 244277 
info@m-fit.nl

Schrijf je direct in

Wil jij jezelf inschrijven bij de sportschool in Meppel? Schrijf je vandaag nog in via onze website of loop eens binnen bij de vestiging van Mfit in Meppel.

Inschrijven
octagon-border

Gratis overstap service

Lees meer
logo-ico

Nieuwsbrief

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico