Zoek

Sportschool Meppel

Lijkt het jou ook zo fijn om dichtbij huis te sporten? En woon je in de buurt van Meppel? Dan is onze sportschool in Meppel iets voor jou! Bij MFit in Meppel kun je sporten in een unieke fitnessstudio. Wij beschikken over de nieuwste apparaten en een innovatief fitnessconcept: de Milon cirkel.

Sportschool in Meppel: iedereen is welkom

Bij de sportschool in Meppel is iedereen welkom! Woon je in de buurt van Meppel? Of in één van de omliggende dorpen? Kom langs om samen te sporten! Bij M-fit in Meppel maken wij gebruik van de Milon cirkel. Deze manier van fitnessen is geschikt voor jong en oud. Meer weten? Lees snel verder.

Sportschool Meppel : train met de Milon cirkel

Bij de sportschool in Meppel trainen we met de Milon cirkel. Dit nieuwe fitnessconcept zorgt ervoor dat je in relatief korte tijd veel resultaat boekt. Met slechts 2x per week 35 minuten trainen krijg jij straks jouw droomlichaam. Heb jij altijd te weinig tijd om te trainen? Probeer dan de Milon cirkel in onze sportschool in Meppel!

Inschrijven bij de sportschool in Meppel

Meld jezelf vandaag nog aan voor een gratis proeftraining in onze sportschool in Meppel. Wil jij je liever meteen inschrijven? Natuurlijk is dit ook mogelijk! Vul het contactformulier op onze website in, of ga eens langs bij onze vestiging van M-fit in Meppel. Wij helpen je graag verder!

MFit, milon studio Meppel

Sportpark Koedijkslanden 1a 7944 PA Meppel tel.: 0522 244277 info@m-fit.nl

Gratis proefweek bij MFit

Claim nu jouw 7 dagen GRATIS Milon

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.