7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

Voeding Meppel

text-page-img01

Persoonlijke voedingscoaching? MFit Meppel!

Ken jij onze voedingsapp VYTAl al? VYTAL helpt jou om je doelstelling te bereiken,  of je nu wilt afvallen, aankomen of gezonder wilt gaan eten. Geen streng dieet en vooral heel lekker kunnen blijven eten.

logo-ico-red

PERSONAL VOEDINGSCOACHING

VYTAL zorgt voor een gezond voedingspatroon wat je eenvoudig vol kunt blijven houden. Natuurlijk gaan ook wij je hierbij helpen! Wij stellen alles voor je in en kunnen meekijken met wat je eet en je zo persoonlijk coachen. Je persoonlijke weekmenu wordt automatisch klaargezet en daarbij wordt volledig rekening gehouden met jouw doelstelling en voorkeuren. Dus heb jij weinig inspiratie, eet je altijd dezelfde dingen of wil je gewoon niet hoeven nadenken over wat je moet eten? Dan is VYTAL wat voor jou! Bij MFit begrijpen wij hoe belangrijk het is om zowel letterlijk als figuurlijk goed in je vel te zitten. Hiervoor hoef je slechts:
  • 2x per week te bewegen;
  • 40 minuten per training te besteden;
  • en krijg je persoonlijke voedingscoaching
Klik hier om je gelijk aan te melden!  

Afvallen in Meppel lukt wél met de Milon cirkel

Met de Milon cirkel lukt het jou om af te vallen! Gewichtsverlies bereik je het snelst als je 24/7 meer energie verbruikt dan je opneemt door je voeding. Dit verbruik van energie wordt ook wel de stofwisseling genoemd. Traditioneel sporten verhoogt de stofwisseling voornamelijk tijdens het sporten. Maar na een uur na de belasting van je spieren is de stofwisseling nog maar 50% verhoogd. Met de Milon cirkel verhoogt je stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Hierdoor zal je lichaam ook 15 maal langer in de stand van vetverbranding worden gehouden. Het resultaat? Meer spieropbouw en sneller een strakker figuur!

Gratis overstap service

Lees meer

Wat vertellen leden over ons

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico