7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

Milon Meppel

text-page-img01

Milon Meppel

Bij MFit in Meppel kun je trainen met de Milon cirkel! Meer weten over deze handige manier van trainen? Lees snel verder!

logo-ico-red

Milon Meppel: de Milon cirkel

De Milon Cirkel in Meppel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. Je werkt met de Milon in Meppel aan je conditie zonder dat je de oefeningen verkeerd kan doen. Wat ook handig is? In het midden van de cirkel staat een zuil die door middel van kleur aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen.

Milon Meppel is voor iedereen

Heb je weinig tijd om te sporten? Maar zou je wel graag willen afvallen, fitter willen worden en/of geen last meer van je rug en gewrichten willen hebben? Probeer dan eens de Milon in Meppel! Onze Milon cirkel is voor iedereen die iets wil dan aan zijn of haar conditie en lichaam. Zelfs de ervaren fitnesser zal verbaasd zijn hoe prettig de Milon cirkel werkt! Met de Milon in Meppel train je comfortabel en effectief. Twijfel jij nog? Niet doen! De Milon cirkel is voor iedereen.

Met de Milon in Meppel:

  • Train je slechts 35 minuten;
  • Train je 2 per week;
  • Ontwikkel je 30 % meer spieren in slechts de helft van de tijd;
  • Creëer je een beter resultaat doordat de concentrische en excentrische beweging apart ingesteld worden;
  • Stimuleer je tot 15 keer meer de vetverbranding t.o.v. reguliere fitnesstraining;
  • Zorgen de automatische instelling en elektronische beveiliging van de toestellen ervoor dat je niets kunt forceren of blesseren;
  • Worden de toestellen persoonlijk op jou afgesteld en train je volledig op je eigen niveau;
  • Kun je aanvullend trainen op de EnergyZone ( HiiT; High Intensity Interval Training).

Milon Meppel: maak nu kennis

Vandaag nog kennis maken met de Milon cirkel in Meppel? Dit kan! Kom langs bij onze vestiging van MFit in Meppel! Wij helpen je graag verder.

Gratis overstap service

Lees meer

Wat vertellen leden over ons

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico