7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

Personal trainer Meppel

text-page-img01

Personal trainer in Meppel? MFit!

Heb jij een personal trainer in de buurt van Meppel nodig? MFit biedt sinds kort ook personal training aan! Met een van onze personal trainers in Meppel leer je op een effectieve manier aan je lichaam werken. Ook zorgt jouw persoonlijke trainer ervoor dat je een gezondere leefstijl aanneemt.

logo-ico-red

Personal trainer in Meppel: werk samen aan een gezonder leven

Samen met jouw personal trainer in Meppel werk je aan een gezonder leven. Dit doe je door vooraf doelen op te stellen. Deze doelen zorgen ervoor dat je goed weet waar je naartoe wilt werken. Vervolgens maakt jouw personal trainer in Meppel een persoonlijk plan voor je. Dit plan bevat, naast een trainingsschema, ook tips over gezonder eten en hoe je het beste kunt rusten tussen de trainingsperiodes door. Perfect in balans komen? Sport met een personal trainer in Meppel!

Personal trainer in Meppel: hoe het werkt

Ben jij benieuwd hoe het trainen met een personal trainer in Meppel in zijn werk gaat? Lees dan onderstaand overzicht:
  • Eerst vindt er een intakegesprek plaats waarin je kennis maakt en doelen opstelt
  • Je krijgt een eigen personal trainer toegewezen.
  • Je krijgt handige uitleg over voeding, training en rust.
  • Je zal je voortgang bijhouden door regelmatig te meten, wegen en je vetpercentage te berekenen.
  • Je krijgt een trainingsschema op maat.
  • Je krijgt een voedingsschema op maat.
  • Je traint samen met je persoonlijke trainer in Meppel (afhankelijk van je doel en het pakket kan dat variëren van één tot 4 keer in de week).
  • Je ontvangt uitleg over oefeningen, kennis over spiergroepen en het lichaam.
  • Je ontvangt ondersteuning op het mentale vlak van jouw persoonlijke motivator en inspirator.

Train met een personal trainer in Meppel

Wil jij vandaag nog beginnen aan een gezondere leefstijl? Train je liever met iemand dan alleen? Ga dan eens sporten met een personal trainer in Meppel! Meld je aan bij MFit in Meppel en vul het formulier op onze website in. Heb je nog vragen? Aarzel niet: neem contact met ons op en wij geven jou zo spoedig mogelijk antwoord!

Gratis overstap service

Lees meer

Wat vertellen leden over ons

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico