7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

Voedings- en gewichtsconsulent

text-page-img01

Gewichtsconsulent Meppel nodig? MFit!

Sporten en bewegen is belangrijk voor het lichaam, maar voor een goede en gezonde leefstijl is meer nodig. Een gezonde voedings- en eetpatroon helpt je hierbij. Onze voedings-en gewichtsconsulent in Meppel zou je kunnen helpen om samen een goede en gezonde voeding samen te stellen.

logo-ico-red

De voedings- en gewichtsconsulent stelt samen een plan met je op en zal je begeleiden tijdens het afvallen om zodoende je doelen te behalen.

 • Individuele afspraken met onze voedings- en gewichtsconsulent
 • Een op maat gemaakt plan en voedingsschema speciaal voor jou
 • Kennis en toelichting over voeding, voedingsmiddelen
 • Kennis en toelichting over het lichaam en energie
 • Begeleiding tijdens het afvallen
Naast de individuele afspraken met onze voedings- en gewichtsconsulent in Meppel bieden wij bij MFit het volgende op het gebied van voeding en afvallen/afslanken:

MFit & Voeding:

 • De individuele cursus ‘Weet wat je eet/Sportief Afslanken’
 • De groepscursus ‘Weet wat je eet/Sportief Afslanken’
 • Personal Training & voedingsbegeleiding
Volg de groeps- of individuele cursus ‘Sportief afslanken’ bij MFit in Meppel. De deelnemers van de vorige cursus zijn uitstekend afgevallen met een goede conditie door het sporten. De resultaten van deze groep zijn zeer goed, gemiddeld is men 7,5 kg afgevallen! De deelnemers die het meeste zijn afgevallen (12.4 kg, 6.7 kg. en 6.5 kg.) zijn verwend met een maand gratis sporten bij MFit.

cursus ‘Weet wat je eet/Sportief Afslanken’

 • Duur 10 weken
 • 2 keer per week sporten
 • Wekelijks ontvang je schriftelijke informatie met tips om de voeding aan te passen en te optimaliseren
 • Voedingsplan gericht op het aanleren van een gezonder eetpatroon
Hulp nodig bij het aannemen van een gezondere voeding- en leefstijl? Wil het afslanken/afvallen alleen maar niet lukken? Neem dan snel contact met ons op of vul onderstaand formulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met jou op. Je kan uiteraard ook langs onze vestiging in Meppel voor meer informatie.

Gratis overstap service

Lees meer

Wat vertellen leden over ons

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico