7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

Afvallen Zwolle

text-page-img01

Afvallen Zwolle? MFit!

Lukt het je maar niet om op gewicht te blijven? En zou je graag wat overtollige pondjes kwijtraken? Bij Mfit in Zwolle kunnen wij jou helpen met afvallen! Lees snel verder voor meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen.

logo-ico-red

Afvallen in Zwolle bij MFit

Bij MFit begrijpen wij hoe belangrijk het is om zowel letterlijk als figuurlijk goed in je vel te zitten. Wil jij al heel lang die paar extra kilo kwijt? Maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Afvallen in Zwolle en omgeving begint bij MFit. Wij begeleiden jou zodat je op een gezonde manier kunt afvallen.
Onze cursus ‘Sportief Afslanken Zwolle’ is dé methode om af te vallen. Hiervoor hoef je slechts:
  • 2x per week te bewegen;
  • 35 minuten per training te besteden;
  • en krijg je advies over gezonde voeding.

Afvallen in Zwolle lukt wél met de Milon cirkel

Met de Milon cirkel lukt het jou om af te vallen! Gewichtsverlies bereik je het snelst als je 24/7 meer energie verbruikt dan je opneemt door je voeding. Dit verbruik van energie wordt ook wel de stofwisseling genoemd. Traditioneel sporten verhoogt de stofwisseling voornamelijk tijdens het sporten. Maar na een uur na de belasting van je spieren is de stofwisseling nog maar 50% verhoogd. Met de Milon cirkel verhoogt je stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Hierdoor zal je lichaam ook 15 maal langer in de stand van vetverbranding worden gehouden. Het resultaat? Meer spieropbouw en sneller een strakker figuur!

Afvallen in Zwolle: gemakkelijk en verantwoord

Met onze cursus ‘Sportief Afslanken Zwolle’ is het mogelijk om zowel gemakkelijk als verantwoord af te vallen. Wil je meer weten over onze cursus? Of wil jij je graag aanmelden voor afslanken in Zwolle? Aarzel niet: neem vandaag nog contact met ons op! Wij zien je graag terug in onze vestiging van MFit Zwolle!

Gratis overstap service

Lees meer

Wat vertellen leden over ons

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico