7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

Personal trainer Zwolle

text-page-img01

Personal trainer in Zwolle nodig?

Heb jij een personal trainer in Zwolle nodig? Bij MFit bieden wij sinds kort ook personal training aan. Met personal training in Zwolle kun je op een snelle en effectieve manier aan je lichaam werken. Jouw personal trainer in Zwolle leert je niet alleen effectiever trainen, maar zorgt er ook voor dat je een gezondere leefstijl aanneemt.

logo-ico-red

Personal trainer Zwolle: samen werken aan een gezonde leefstijl

Jouw personal trainer in Zwolle werkt met jou aan een gezonde leefstijl. Samen met je trainer bepaal je vooraf de doelen waar je naartoe werkt. Met een op maat gemaakt plan werk je vervolgens samen met jouw personal trainer aan een gezondere conditie en een sterker lichaam. Jouw personal trainer zal daarnaast ook tips geven over hoe jij gezonder eten en rusten. Op deze manier kom je perfect in balans!

Personal trainer in Zwolle: hoe het werkt

Hoe het eruit ziet als je met een personal trainer van Mfit in Zwolle gaat sporten? Nou, zo:
  • Er vindt een intakegesprek plaats waarin je kennis maakt (een goede klik met een personal trainer is uiteraard belangrijk) en je doel(en) bespreekt.
  • Je krijgt eigen personal trainer in Zwolle.
  • Je krijgt uitleg en toelichting over voeding, training en rust.
  • Je zal regelmatig meten, wegen en je vetpercentage berekenen.
  • Je ontvangt een trainingsschema op maat.
  • Je ontvangt een voedingsschema op maat.
  • Je traint samen met je personal trainer in Zwolle (afhankelijk van je doel en het pakket kan dat variëren van één tot 4 keer in de week).
  • Je krijgt uitleg over oefeningen, kennis over spiergroepen en het lichaam.
  • Je ontvangt ondersteuning op het mentale vlak.

Trainen met een personal trainer uit Zwolle

Ben jij toe aan een gezondere leefstijl? En train je liever samen dan alleen? Dan is sporten met een personal trainer uit Zwolle echt iets voor jou! Wil jij je direct aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Dan horen wij dat graag! Neem contact met ons op en wij helpen je verder. Uiteraard ben je ook altijd welkom om jouw vraag te stellen op onze vestiging van Mfit in Zwolle!

Gratis overstap service

Lees meer

Wat vertellen leden over ons

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico