7 DAGEN
GRATIS MILON

Probeer
ons uit!
Lees meer

Voedings- en gewichtsconsulent

text-page-img01

Gewichtsconsulent Zwolle nodig? MFit!

Een gezonde leefstijl bestaat uit meer dan alleen sporten. Een gezond en gebalanceerd voedingspatroon helpt je om jouw (fitness)doelen te bereiken. Meer weten over onze gewichtsconsulent in Zwolle? Lees hier meer!

logo-ico-red

Gewichtsconsulent in Zwolle

Onze gewichtsconsulent in Zwolle helpt jou om samen een goed en verantwoord eetpatroon samen te stellen. Samen met jou stelt onze voedingsconsulent een plan op. Hiermee zal je op een verantwoorde manier worden begeleid tijdens het afvallen.
Ben je benieuwd hoe een traject met een gewichtsconsulent in Zwolle eruit ziet? Bekijk dan onderstaand overzicht: Je maakt:
  • individuele afspraken met onze voedings- en gewichtsconsulent;
  • leert meer over voeding en voedingsmiddelen;
  • leert meer over het lichaam en energie;
  • ontvangt een op maat gemaakt plan en voedingsschema ;
  • krijgt begeleiding tijdens het afvallen.

Gewichtsconsulent in Zwolle: onze aanvulling

Wil jij nog meer te weten komen over voeding en afvallen? Bij Mfit bieden we, naast de individuele afspraken met onze voedingsconsulent in Zwolle, ook de volgende cursussen op het gebied van voeding en afvallen:
  • De individuele cursus ‘Weet wat je eet/Sportief Afslanken’
  • De groepscursus ‘Weet wat je eet/Sportief Afslanken’
  • Personal Training & voedingsbegeleiding
De deelnemers van onze cursussen vallen af en bouwen een goede conditie op door het sporten. De resultaten zijn daardoor zeker zeer goed te noemen: gemiddeld valt een deelnemer 7,5 kg af!

Maak een afspraak met een gewichtsconsulent in Zwolle

Wil jij meer weten over één van onze cursussen? Of wil je graag een afspraak met een gewichtsconsulent in Zwolle? Neem voor een gezondere leefstijl vandaag nog contact met ons op! Uiteraard ben je voor meer informatie, of om je aan te melden, ook altijd welkom bij MFit in Zwolle!

Gratis overstap service

Lees meer

Wat vertellen leden over ons

Korting met MFit clubkaart

Lees meer

MFit is voor iedereen!

MFit is speciaal opgericht voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel graag wil werken aan zijn of haar conditie en lichaam. Dit kan variëren van afvallen en fitter worden, tot sporten om minder last van je rug of gewrichten te krijgen. Ben jij al een ervaren fitnesser? Ook dan zal het trainingscomfort en de efficiëntie van onze Milon cirkel je verbazen. Dus wacht niet langer af en schrijf je in bij MFit Meppel!

Probeer ons gratis uit

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En doe je dit het liefst in een veilige en prettige omgeving? Stel de eerste stap naar de sportschool niet meer uit! Kom langs bij MFit Meppel, en probeer onze manier van fitnessen uit!

Ja, ik wil MFit gratis proberen Get FIT bij MFit
logo-ico